torsdag 12 november 2020


 Hej på er!


Veckans blogg blir kortfattad och är eventuellt den sista i det här forumet, mest troligt kommer vi att kommunicera via Tietoappen framöver. I så fall kommer mer exakt info kring detta.

Viktigt! Morgondagens fotografering är inställd p g a covid-19. 

I veckan har vi fått klara oss utan både Ulla och Jill, det har gått bra tack vare elevernas fina arbetsro och hjälpsamma inställning. 

Vi har läst mycket, både ur Musse & Helium men också Alfons Åberg eftersom vi uppmärksammat Barnboksveckan med författaren Gunilla Bergström. Bokstaven Ii har vi skrivit samt övat på addition med öppen utsaga. Imorgon fredag kommer vi att skriva om igelkotten samt jobba med "my family" på engelskan. 

Ni får hemskt gärna höra av er angående läxor om ert barn är hemma mer än två dagar.  Påminner om läsläxan som är till nästa veckas onsdag, s. 26-29. Flera barn kommer några minuter sent på morgnarna, vi startar dagen 8.30 och blir störda av de som trillar in efter det. 

Trevlig helg!

Jenny



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

  Hej Aktuellt läge om Covid: Vi har inte fått information om att fler familjer är testade positivt.  I de familjer som förra veckan testade...